Nieuwsbericht

Mededeling van 14-01-2020

Minister De Crem met nieuwjaarswensen voor de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken

14 januari 2020


Minister van Veiligheid & Binnenlandse Zaken Pieter De Crem heeft maandagmiddag de personeelsleden van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken toegesproken tijdens hun nieuwjaarsreceptie. In zijn speech blikte Minister De Crem terug op het afgelopen jaar en strooide hij met complimentjes voor de medewerkers van zijn departement.

“Net als een jaar geleden spreek ik u toe als een Minister in lopende zaken”, zo stak Minister De Crem van wal. “Toch zijn we erin geslaagd om de beschikbare politieke ruimte maximaal in te vullen. De verkiezingen van 2019 werden op uiterst professionele wijze georganiseerd, we hebben werk gemaakt van meer veiligheid in en rondom onze voetbalstadions en de Hack4Gov ‘hackaton’ was een goed voorbeeld van innovatie- en ontwikkelingsprocessen die binnen ons departement doorlopen”, aldus Minister De Crem.

De Minister had in zijn speech ook bijzondere aandacht voor minder zichtbare maar even belangrijke diensten. “Ik wil vandaag toch ook de mensen bedanken die ons departement draaiende houden maar soms misschien minder zichtbaar zijn. Ik denk daarbij aan de logistieke diensten, de dienst Personeel & Organisatie, Facility Management en de dienst Budget & Financiën. Hartelijk dank voor jullie dagelijkse inspanningen !” zo besloot Minister De Crem.


< Vorige bericht