Nieuwsbericht

Mededeling van 18-09-2015

Pieter De Crem op bedrijfsbezoek in Izegem

18 september 2015


Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem bracht een werkbezoek aan de bedrijven GB Boucherie nv en de Group RDL-Strobbe, beiden gevestigd te Izegem.

 

GB Boucherie is een fabrikant van machines voor het vervaardigen van bezems en borstels voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Het bedrijf dat behoort tot de Boucherie Borghi Group is wereldwijd actief en mag zichzelf terecht één van de marktleiders in zijn sector noemen . Naast de productiehoofdplaats in Izegem beschikt Boucherie nog over kantoren en service centers in o.a. de Verenigde Staten, Colombia, India en China. Boucherie stelt 450 man te werk.

 

De Group RDL-Strobbe bestaat uit de entiteiten RDL Engineering nv, Hymo Belux en Strobbe Mobility Solutions bvba. RDL Engineering is een gespecialiseerde producent en leverancier van material handling- en productieve interne transportsystemen voor de meest uiteenlopende industrietakken. Strobbe Mobility Solutions levert een compleet spectrum aan lift- en parkeersystemen.  De systemen bestaan niet alleen voor wagens maar ook voor fietsen.

 

Staatssecretaris Pieter De Crem was onder de indruk van het zeer hoge niveau van beide bedrijven die hem sterken in zijn overtuiging dat we in de toekomst nog meer moeten inzetten op de export van onze hoogtechnologische producten en capaciteiten.


< Vorige bericht