Nieuwsbericht

Mededeling van 06-01-2020

Aalter viert 25-jarig burgemeesterschap van Pieter De Crem

6 januari 2020


            2020 is voor Aalter de start van een feestjaar. Het is dit jaar immers exact 25 jaar geleden dat burgemeester Pieter De Crem de burgemeesterssjerp omgordde. Dat jubileum werd vanmiddag in het Aalterse auditorium gevierd.

            Sinds 18 januari 1995 is huidig Minister voor Veiligheid & Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (titelvoerend) burgemeester van Aalter. Doorheen die periode groeide (en bloeide) Aalter uit tot een bruisende Oost-Vlaamse gemeente met veel aandacht voor leefbaarheid, betaalbaar wonen en ondernemerschap. Vorig jaar nog werd een nieuw hoofdstuk aan het Aalterse succesverhaal toegevoegd door de fusie met Knesselare.

            Minister/burgemeester De Crem: “Ik ben enorm trots op de enorme ontwikkeling die Aalter doorheen die periode heeft doorgemaakt. Aalter heeft zich de voorbije jaren meermaals getoond als een groeipool waar leefbaarheid, veiligheid en ondernemerschap doorlopende beleidsprioriteiten zijn. Ik wil dan ook heel uitdrukkelijk de inwoners danken voor hun vertrouwen en wil mijn enorme waardering uitdrukken voor de steun en samenwerking die ik de voorbije jaren van vele tientallen mensen heb mogen ervaren”.


< Vorige bericht