Nieuwsbericht

Mededeling van 14-09-2018

Voorstelling Belgisch-Nederlands-Chinees project op IBC-beurs Amsterdam

Vrijdag 14 september 2018


Op vrijdag 14 september stelde Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem het resultaat van een Belgisch-Nederlands-Chinese samenwerking voor op de IBC-beurs in Amsterdam. Deze beurs is één van de grootste ter wereld in de media- en entertainmentsector en dus het uitgelezen moment om de videowagen voor te stellen die het Belgische bedrijf Projectbuilders samen met het Nederlandse Akkermans Carrosserie ontwierpen en bouwden voor de Zhejiang Radio & Televisie Groep, 4de grootste TV-groep van China en gevestigd in de provincie Zhejiang.

 

Deze video- en audiowagen is de grootste ter wereld in zijn soort en bezit uitzonderlijke isolatiewaarden die het geluid van buitenaf perfect afschermen, wat het een professionele opnamestudio op wielen maakt.

 

Projectbuilders en Akkermans Carrosserie werkten in het verleden ook reeds samen voor andere Chinese projecten en beide bedrijven genieten van een uitstekende reputatie in China. Net als vele andere bedrijven uit de Lage Landen staan ze gekend voor hun knowhow, uitmuntende afwerking en betrouwbaarheid.


< Vorige bericht