Nieuwsbericht

Mededeling van 11-04-2017

Trade4U

Dynamisch platform voor internationale zakelijke opportuniteiten


Trade4U is een mobiele applicatie voor tablets en smartphones (iOS en Android) die ontwikkeld werd om doelgericht internationale opportuniteiten te verzenden naar de geabonneerde bedrijven. Bijna 500 meer algemene tot zeer specifieke bronnen worden regelmatig gecontroleerd om er de meest interessante opportuniteiten uit te filteren. In 2015 werden 14.891 handelsopportuniteiten verspreid, zijnde een toename van 25% ten opzichte van 2014.

Bovendien ontvangen geabonneerde bedrijven de meest recente economische en juridische informatie op het vlak van buitenlandse handel.

Trade4U biedt eveneens de mogelijkheid om consortia aan te gaan, gezien het Belgische economische weefsel voornamelijk bestaat uit KMO’s en deze niet altijd sterk genoeg staan om op hun eentje te kunnen voldoen aan aanbestedingen van grote internationale instellingen.

Meer nog, de geabonneerden kunnen gratis deelnemen aan twee grote jaarlijkse seminaries georganiseerd door het Agentschap voor Buitenlandse Handel. Het volgende seminarie zal overigens plaatsvinden op 27 april 2017.

Geïnteresseerd? Meer info op de website van het Agentschap voor Buitenlandse Handel.


< Vorige bericht