Nieuwsbericht

Mededeling van 06-09-2017

Steun aan Belgische bedrijven op het DLD Innovation Festival in Tel Aviv

Connecting innovative worlds towards solid partnerships


Met FR Minister van Economie Le Maire op het DLD Innovation Festival

Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem leidt samen met Antwerps Schepen Caroline Bastiaens een economische missie naar Israël. Ze worden vergezeld door een selectie van Belgische bedrijven die actief zijn in de CleanTech sector en digitale innovatie.

Op woensdag 6 september woont Staatssecretaris De Crem samen met Belgische bedrijven het DLD Innovation Festival in Tel Aviv bij. Dit evenement biedt startups een unieke opportuniteit om in contact te komen met investeerders en klanten. Op het Antwerp Business Seminar tijdens het DLD Innovation Festival benadrukt Pieter De Crem dat sectoren als CleanTech en Digital Innovation een steeds grotere rol zullen spelen in de bilaterale handelsbetrekkingen tussen Israël en België. Beide landen behoren tot de meest innoverende ter wereld en onze bedrijven hebben een zeer uitgebreide kennis en expertise in deze domeinen.

De doelstellingen van beide landen zijn gelijk, een toekomstgericht en vaak technologisch antwoord bieden op uitdagingen in vele verschillende domeinen, onder andere op het vlak van energie, economie, mobiliteit, en milieu.

In de rand van het DLD Festival had Staatssecretaris De Crem ook de gelegenheid om zijn Franse collega, Minister van Economie Bruno Le Maire, te spreken.


< Vorige bericht